PADI Specialties duikopleidingen. Wordt de ultieme specialist in het duiken. Specialiseer je op het gebied van stromingsduiken, bootduiken, nachtduiken, diepduiken, PPB, nachtduiken en of specialist in onderwaterfotografie

Boat Diver
Hier wordt u geleerd waarop u moet letten bij het duiken vanaf een boot. Deze cursus zal zeker zijn nut tonen als u op de Noordzee wilt gaan duiken. Ook voor duiken in het buitenland is dit een nuttige cursus. Cursusprijs EUR 169,00.

Deep Diver
Diepduiken zijn aparte duiken, donker, kou, en stress zijn maar een paar factoren waar je mee te maken kunt krijgen. Met deze cursus leert u om te gaan met deze en meer onderdelen van het diepduiken. Cursusprijs EUR 229.00.

Digital Underwater Photography Diver
Altijd maar die verhalen aan vrienden en familie. Nu kun je ze laten meegenieten van het onderwaterleven. Je leert omgaan met de onderwatercamera maar ook om je balans en positie in het water te behouden. Ook aan de compositie van de foto of film wordt aandacht besteedt. Cursusprijs EUR 169,00.

Drift Diver
Stromingsduiken zijn geen duiken die je zonder gedegen opleiding zou moeten maken. Nederland heeft ontzettend veel mooie duikplekken die omgeven zijn door stromend water (Oosterschelde / Noordzee), maar ook in het buitenland kun je ermee te maken krijgen bv. op open zee of bij een rifduik. Tijdens deze PADI Drift duiker specialty leer je de technieken die je moet beheersen om veilig te duiken in stromingsgebieden. Cursusprijs EUR 169.00.

Dry Suit Diver
Hier leer je omgaan met je droogpak. Een heel andere manier van duiken wat een aantal aanpassing vraagt van materiaal en duiker. Met deze praktijkcursus krijg je ze onder de knie. Cursusprijs Ű 169.00.

Enriched Air Diver
Met deze cursus wordt je opgeleid om te mogen duiken met gasmengsels tot 40% zuurstof. Dit houdt in dat je met een ander luchtmengsel dan je gewend bent duikt. Cursusprijs EUR 139,00.

Equipment Specialist
Basis kennis van materiaal komt altijd van pas. Je zult maar langs de waterkant klaar staan om te duiken en je automaat blijft blazen. Dit maken we allemaal een keer mee. Met deze cursus kun je kleine problemen snel oplossen. Cursusprijs EUR 139,00. (excl. service kit)

Night Diver
Alle facetten van het duiken bij nacht zullen hier worden behandeld. Voorbeelden zijn: licht, ori‘ntatie, voorbereiding, stress, technieken, enz. Cursusprijs EUR 199,00.

Peak Performance Buoyancy Diver
De kunst van het controleren van het drijfvermogen zal je met deze cursus worden bijgebracht. Erg nuttig en aan te raden dus. Cursusprijs EUR 169,00.

Search and Recovery Diver
Wie veel op of in het water zit, zal vanzelf wel eens iets kwijtraken. Met deze specialty leren we je in 4 duiken diverse zoekmethodes aan om diverse voorwerpen weer terug te vinden. Je leert ook diverse voorwerpen te bergen met een hefballon. Cursusprijs EUR 229,00.

Sidemount Diver
Sidemount duiken zijn duiken waarbij de flessen aan de zij gedragen worden tijdens het duiken. Ontdek de diverse mogelijkheden die het sidemount duiken met zich meebrengt. Als Sidemount Diverr leren we je verschillende technieken en de benodigde configuratie aan die nodig zijn voor het sidemount duiken. Cursusprijs EUR 269,00.

Underwater Navigator
Leer nog beter navigeren met deze specialty, we gaan in op diverse manieren van navigeren. Doormiddel van diverse manieren om lijnen, vierkanten en andere lastige figuren te gebruiken, brengen we je navigatietalenten op peil. Cursusprijs EUR 199,00.

Wreck Diver
Onder begeleiding leren duiken op een wrak. De vele verschillende wetenswaardigheden worden je met deze cursus geleerd. Een spannende cursus! De cursus bestaat uit theorie, diverse praktijk oefeningen in het zwembad en het Oostvoornse Meer. Afsluitend worden er 2 Wrakduiken op de Noordzee gemaakt! Cursusprijs EUR 349,00.

Ben je ge•nteresseerd in een van deze specialties, neem dan contact met ons op via duikschool@mobydick.nl.