Huur en verhuur van duikmaterialen en duikspullen. Huren van duikmateriaal kan bij Duikcentrum Moby Dick per dag, per weekend of per week.

Buiten het verzorgen van duikcursussen, verkoop van duikartikelen, duiksets en duikaccessoires verzorgen wij service- en onderhoudsbeurten van duikmateriaal, maar verhuren wij ook bijna elk uitrustingsstuk voor de duiker.

Hieronder geven wij aan wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de verhuur van duikmaterialen.

Verhuur duikmaterialen
In onderstaande tabel kun je zien wat er allemaal bij ons te huur is en wat het huren van de uitrustingsstukken kost. Bij het huren van duikfles is het zo dat je deze natuurlijk vol mee krijgt en welke je “gebruikt tot 30 bar” bij ons kunt inleveren.

Indien je duikmateriaal wilt huren kun je het beste de materialen van te voren reserveren. Wij verhuren duikartikelen per dag, per weekend of per week. Wilt u voor een langere periode huren neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.

De duikartikelen** welke wij verhuren:

Artikel Huur per dag
Duikfles 7,50
Duikfles Nitrox 32% (15 Liter) 15,00
Trimjacket 12,50
Ademautomaat, octopus, console 12,50
Duikpak 7mm 15,00
Duiklaarsjes 5,00
Duikhandschoenen 5,00
Buitenwater vinnen 5,00
Loodgordel met lood 7,50
Duiklamp 7,00
Duikkist  

*We rekenen het weekend maar als 1 dag!


**Geldige Nederlandse legitimatie is verplicht bij de verhuur van duikspullen. Onder geldige legitimatie verstaan wij paspoort, ID-kaart en of rijbewijs.