Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Duikcentrum Moby Dick - Zaterdag 12 Januari 2021

  Software update Suunto Eon Steel Versie 2.5

  Suunto Finland geeft een dezer dagen software-update versie 2.5 voor de Suunto EON Steel vrij. Tegelijkertijd zal Suunto ook de mogelijkheid van een upgrade voor de Suunto EON Steel bekend maken. Hieronder leest u het verschil tussen de update en de upgrade.               

   

  Software update Suunto Eon Steel Versie 2.5

  De Suunto EON Steel kan nu worden bijgewerkt met de nieuwste functies, zoals ons gloednieuwe Suunto Fused™ RGBM 2-algoritme en draadloze connectiviteit met de Suunto-app. Een digitaal logboek waarmee u uw duikavonturen kunt herbeleven en delen. Door aan uw gelogde duiken foto's, opmerkingen en de duiklocatie toe te voegen creëert u een allesomvattend duiklogboek. 

  Daarnaast bevat de software update een verbeterde dive log viewer met meer informatie, ondersteunt hij 18 talen en hebben er technische wijzigingen en bugfixes plaatsgevonden.            

  Download de software update

  De software update is gratis en door uzelf uit te voeren via de desktopsoftware ‘SuuntoLink’. Download SuuntoLink hier.

  Na installatie van de SuuntoLink verbindt u uw horloge (Duikcomputer/Eon Steel) met SuuntoLink en wordt de software update automatisch gestart. De nieuwste software kan ook te geïnstalleerd worden via de Suunto Divemanager 5 (DM5). Wanneer de DM5 is opgestart zal deze automatisch een update voorstellen. De update zal gefaseerd vrijgegeven worden dus het kan zijn dat deze een paar dagen later aangeboden wordt.

  Upgrade voor de Suunto Eon Steel

  Tijdens de upgrade wordt de Suunto EON Steel voorzien van de eerder genoemde software versie 2.5 inclusief het Bühlmann ZHL-16C met Gradiënt Factors calculatie model. Tevens worden er hardwarematig enkele aanpassingen gedaan. De upgrade is niet gratis en wordt uitgevoerd door AmilcoSports of Suunto Finland.

  Deze week ontvangen wij de benodigde tools en volgen wij een training. In de loop van volgende week ontvangt u extra informatie over de procedure en de kosten.

  Mocht u naar aanleiding van deze blog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

   

   

                   

  Nieuws

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »