Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

DAN

Je leert in je 'gewone' opleiding natuurlijk al het een en ander over duikongevallen. Omdat duiken vooral leuk is en er nog veel meer te leren is dan alleen de medische aspecten, gaan we daar niet al te diep op in tijdens de duikopleidingen. Toch is het handig om wat meer te weten over duikongevallen. Divers Alert Network is een organisatie die zich bezig houdt met belangrijk en baanbrekend duikmedisch onderzoek. Daarnaast heeft DAN een aantal cursussen ontwikkeld voor duikers. De bekendste daarvan is de DAN Oxygen Provider cursus. Er zijn daar onlangs nog een aantal cursussen bijgekomen. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste activiteit kun je bij DAN een duikongevallen verzekering afsluiten, waardoor je verzekerd bent van deskundige hulp en advies over de gehele wereld.
 

Je kunt bij Moby Dick alle DAN cursussen volgen, zelfs tot en met Instructeur. Ben je al duikinstructeur en heb je belangstelling om DAN instructeur te worden, vraag dan even naar onze aparte folder. De cursussen worden gegeven door Wim Breeman, DAN Instructor Trainer en werkzaam op de trauma helikopter in Zuid-West Nederland. Daarnaast is hij lid van de stichting DOSA (Duik Ongevallen Statistiek en Analyse) en van de medische commissie van de NOB. Je krijgt dus les van iemand uit de praktijk! 

Bezoek ook www.daneurope.org 

Voor meer informatie of aanmelden kunt u ons bereiken via [email protected] U kunt uiteraard ook bellen of even in de winkel langskomen.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »