Padi PADI Open Water Scuba Instructeur
QUICK SHOP
PADI Open Water Scuba Instructeur
Ben je al Divemaster en ben je toe aan een volgende stap? Wordt dan nu Padi Open Water Scuba Instructeur bij Duikcentrum Moby Dick!
€0,00
Padi Introductieduik
QUICK SHOP
Introductieduik
Wil je kennis maken met duiken en de onderwaterwereld? Maak dan een introductieduik bij Duikcentrum Moby Dick in het zwembad!
€25,00
Opfris cursus
QUICK SHOP
Opfris cursus
Een tijdje geleden dat het voor het laatst hebt gedoken of een stukje zelfvertrouwen terug krijgen? Bij Moby Dick kan je onder begeleiding je duikvaardigheden opfrissen?
€49,00
Padi PADI ReActivate
QUICK SHOP
PADI ReActivate
Een tijdje geleden dat het voor het laatst hebt gedoken en is zowel de theorie als praktijk een beetje weggezakt? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een ReActivate programma.
€79,00
Emergency First Response (EFR)
QUICK SHOP
Emergency First Response (EFR)
Wil jij de basisbegrippen van eerste hulp bij ongelukken (EHBO) leren en toepassen bij het duiken? Schrijf je dan in voor de EFR cursus bij Duikcentrum Moby Dick!
€139,00
Padi PADI Advanced Open Water Diver
QUICK SHOP
PADI Advanced Open Water Diver
Na het behalen van een open water brevet door naar de volgende stap. Verleg je vaardigheden en limieten! Haal dan een PADI Advanced Open Water Diver brevet bij Moby Dick!
€299,00
Padi PADI Rescue Diver
QUICK SHOP
PADI Rescue Diver
Wil je als Advanced Open Water Diver een vervolgstap maken in je duikontwikkeling? Dan de PADI Rescue Diver cursus bij Moby Dick wat voor jou!
€389,00
Padi Padi Open Water Diver
QUICK SHOP
Padi Open Water Diver
Altijd al eens willen leren duiken? Haal je PADI Open Water duikbrevet nu bij Moby Dick! Kleine groepen, betrouwbaar en betaalbaar!
€389,00
Padi PADI Divemaster
QUICK SHOP
PADI Divemaster
Ben je na Open water, Advanced en Rescue toe aan een nieuwe stap als Padi Divemaster? Haal plezier uit het begeleiden van andere duikers en ontwikkel je kennis en vaardigheden. Start dan snel de cursus bij Moby Dick!
€649,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »