Padi PADI Enriched Air Nitrox
QUICK SHOP
PADI Enriched Air Nitrox
Wil je je bodemtijd verlengen en minder vermoeid zijn na een duik? Leer dan duiken met Enriched Air Nitrox bij Duikcentrum Moby Dick!
€139,00
Padi PADI Dry Suit Diver
QUICK SHOP
PADI Dry Suit Diver
Wil je leren duiken in een droogpak? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€169,00
Padi PADI Deep Diver
QUICK SHOP
PADI Deep Diver
Wil je diep leren duiken? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€209,00
Padi PADI Self Reliant Diver
QUICK SHOP
PADI Self Reliant Diver
Zou jij graag wat zelfstandiger worden als duiker? Dat je 100% voor jezelf kunt zorgen zonder buddy? Tegenwoordig kan dat met de PADI Self-Reliant Diver Specialty!
€259,00
Padi PADI Drift Diver
QUICK SHOP
PADI Drift Diver
Wil je leren stromingsduiken en driftduiken te maken in het getijde water van Nederland? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€169,00
Padi PADI Wreck Diver
QUICK SHOP
PADI Wreck Diver
Wil je leren wrakduiken in de Noordzee? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€289,00
Padi PADI Search and Recovery Diver
QUICK SHOP
PADI Search and Recovery Diver
Wil je leren hoe voorwerpen te terug te vinden zijn en hoe je deze kan bergen? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€229,00
Padi PADI Peak Performance Buoyancy Diver
QUICK SHOP
PADI Peak Performance Buoyancy Diver
Wil je leren trimmen als de beste en je drijfvermogen perfectioneren? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€169,00
Equipment Specialist
QUICK SHOP
Equipment Specialist
Wil je leren hoe je duikuitrusting werkt en hoe je deze het beste kan onderhouden? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€159,00
Padi PADI Sidemount Diver
QUICK SHOP
PADI Sidemount Diver
Wil je leren sidemount duiken? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€269,00
Padi PADI Night Diver
QUICK SHOP
PADI Night Diver
Wilt u leren nachtduiken? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€179,00
Padi PADI Underwater Navigator
QUICK SHOP
PADI Underwater Navigator
Onderwater beter leren navigeren? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€179,00
Padi PADI Digital Underwater Photography
QUICK SHOP
PADI Digital Underwater Photography
Wil je leren betere onderwater foto's te maken? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€169,00
Padi PADI Boat Diver
QUICK SHOP
PADI Boat Diver
Wil je leren bootduiken? Dat kan bij Duikcentrum Moby Dick!
€169,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Specialties

PADI Specialties duikopleidingen. Word de ultieme specialist in het duiken. Specialiseer je op het gebied van bootduiken, diep duiken, onderwaterfotografie, stromingsduiken, droogpak duiken, nitrox, duikmateriaal, nachtduiken, drijfvermogen, zoeken en bergen, sidemount, navigeren en wrakduiken.

Boat Diver
Hier wordt u geleerd waarop u moet letten bij het duiken vanaf een boot. Deze cursus zal zeker zijn nut tonen als u op de Noordzee wilt gaan duiken. Ook voor duiken in het buitenland is dit een nuttige cursus. Cursusprijs €169,00. 

Deep Diver
Diepduiken zijn aparte duiken. Donker, kou en stress zijn maar een paar factoren waar je mee te maken kunt krijgen. Met deze cursus leert u om te gaan met deze en meer onderdelen van het diepduiken. Cursusprijs €229.00.

Digital Underwater Photography Diver
Altijd maar die verhalen aan vrienden en familie. Nu kun je ze laten meegenieten van het onderwaterleven. Je leert omgaan met de onderwatercamera maar ook om je balans en positie in het water te behouden. Ook aan de compositie van de foto of film wordt aandacht besteed. Cursusprijs €169,00.

Drift Diver
Stromingsduiken zijn geen duiken die je zonder gedegen opleiding zou moeten maken. Nederland heeft ontzettend veel mooie duikplekken die omgeven zijn door stromend water (Oosterschelde / Noordzee), maar ook in het buitenland kun je ermee te maken krijgen, bijvoorbeeld op open zee of bij een rifduik. Tijdens deze PADI Drift duiker specialty leer je de technieken die je moet beheersen om veilig te duiken in stromingsgebieden. Cursusprijs €169.00. 

Dry Suit Diver
Hier leer je omgaan met je droogpak. Een heel andere manier van duiken dat een aantal aanpassing vraagt van materiaal en duiker. Met deze praktijkcursus krijg je ze onder de knie. Cursusprijs €169.00.

Equipment Specialist
Basiskennis van materiaal komt altijd van pas. Je zult maar langs de waterkant klaar staan om te duiken en je automaat blijft blazen. Dit maken we allemaal een keer mee. Met deze cursus kun je kleine problemen snel oplossen. Cursusprijs € 139,00. (excl. service kit) 

Night Diver
Alle facetten van het duiken bij nacht zullen hier worden behandeld. Voorbeelden zijn: licht, oriëntatie, voorbereiding, stress, technieken, enz. Cursusprijs €199,00. 

Peak Performance Buoyancy Diver
De kunst van het controleren van het drijfvermogen zal je met deze cursus worden bijgebracht. Erg nuttig en aan te raden dus. Cursusprijs €169,00. 

Search and Recovery Diver
Wie veel op of in het water zit, zal vanzelf wel eens iets kwijtraken. Met deze specialty leren we je in 4 duiken diverse zoekmethodes aan om diverse voorwerpen weer terug te vinden. Je leert ook diverse voorwerpen te bergen met een hefballon. Cursusprijs €229,00. 

Sidemount Diver
Sidemount duiken zijn duiken waarbij de flessen aan de zij gedragen worden tijdens het duiken. Ontdek de diverse mogelijkheden die het sidemount duiken met zich meebrengt. Als Sidemount Diverr leren we je verschillende technieken en de benodigde configuratie aan die nodig zijn voor het sidemount duiken. Cursusprijs €269,00. 

Underwater Navigator
Leer nog beter navigeren met deze specialty, we gaan in op diverse manieren van navigeren. Door middel van diverse manieren om lijnen, vierkanten en andere lastige figuren te gebruiken, brengen we je navigatietalenten op peil. Cursusprijs €199,00. 

Wreck Diver
Onder begeleiding leren duiken op een wrak. De vele verschillende wetenswaardigheden worden je met deze cursus geleerd. Een spannende cursus! De cursus bestaat uit theorie, diverse praktijk oefeningen in het zwembad en het Oostvoornse Meer. Afsluitend worden er 2 wrakduiken op de Noordzee gemaakt! Cursusprijs €349,00. 

Ben je geïnteresseerd in een van deze specialties, neem dan contact met ons op met [email protected] om data af te spreken.

U kunt zich inschrijven voor een cursus door dit formulier in te vullen.

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »