Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Suunto POD/Zender Recall

   Let op! Suunto heeft zojuist een recall ingesteld op alle Suunto PODS/zenders, voor zowel de EON Steel als de andere duikcomputers, ongeacht hoe oud ze zijn. Er wordt aangeraden hier niet meer mee te duiken. Wij krijgen over ongeveer een week upgradekits binnen voor de zender. Als je dan je zender inlevert, upgraden wij deze voor je en dan kun je er weer mee duiken. Je kunt je zender nu ook al bij ons inleveren alleen kunnen we er nu niks mee doen totdat we de upgrades binnen hebben. We houden jullie op de hoogte.

   

  Update 20/9:

  We hebben eindelijk genoeg upgrade kits binnen gehad om de berg zenders te upgraden! Heeft u nog een zender van Suunto liggen die nog niet is geupgraded? De eerste 20 die worden gebracht zijn binnen twee dagen geupgraded!

  Update 18/8:

  We hebben net weer een lading upgrade kits binnengekregen en allemaal verwerkt. Maar helaas zijn het er nog steeds niet genoeg en wachten wij weer op de volgende zending. 

  Update 1/8:

  We krijgen nu af en toe batches binnen met upgrade kits en verwerken deze ook zo snel mogelijk. We hebben intussen ruim de helft van de tot nu toe ingeleverde PODS en zenders verwerkt en wachten nu weer op de volgende zending upgrade kits. Het is nog steeds lastig te zeggen wanneer wij genoeg upgrade kits hebben om alle ingeleverde PODS en zenders te verwerken maar de wachttijd zou nu maximaal een paar weken moeten zijn, aangenomen dat wij de upgrade kits binnenkort weer binnenkrijgen.  

  Update 21/7:

  Helaas is Suunto pas net begonnen met het uitleveren van de upgrade kits. Wij hebben van de week 8 upgrade kits binnen gekregen, maar er liggen inmiddels 40 PODS en zenders op een upgrade te wachten. Je kunt je POD of zender bij ons langsbrengen voor de upgrade, maar wij weten niet wanneer we weer hoeveel upgrade kits binnenkrijgen, dus de wachttijd kan nog enkele weken zijn. We houden jullie via de site en Facebook pagina op de hoogte.

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »