Suunto POD/Zender Recall

 

Let op! Suunto heeft zojuist een recall ingesteld op alle Suunto PODS/zenders, voor zowel de EON Steel als de andere duikcomputers, ongeacht hoe oud ze zijn. Er wordt aangeraden hier niet meer mee te duiken. Wij krijgen over ongeveer een week upgradekits binnen voor de zender. Als je dan je zender inlevert, upgraden wij deze voor je en dan kun je er weer mee duiken. Je kunt je zender nu ook al bij ons inleveren alleen kunnen we er nu niks mee doen totdat we de upgrades binnen hebben. We houden jullie op de hoogte.

Update 21/7:

Helaas is Suunto pas net begonnen met het uitleveren van de upgrade kits. Wij hebben van de week 8 upgrade kits binnen gekregen, maar er liggen inmiddels 40 PODS en zenders op een upgrade te wachten. Je kunt je POD of zender bij ons langsbrengen voor de upgrade, maar wij weten niet wanneer we weer hoeveel upgrade kits binnenkrijgen, dus de wachttijd kan nog enkele weken zijn. We houden jullie via de site en Facebook pagina op de hoogte.

 

Suunto POD/Zender Recall
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »