Padi Padi Open Water Diver
QUICK SHOP
Padi Open Water Diver
Altijd al eens willen leren duiken? Haal je PADI Open Water duikbrevet nu bij Moby Dick! Kleine groepen, betrouwbaar en betaalbaar!
€389,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

PADI Open Water cursus

Mooie onderwaterbeelden op televisie, snorkelen of een introductieduik hebben misschien je interesse gewekt om te gaan leren duiken. De PADI open water cursus is de eerste stap naar je duikbrevet. Door middel van het PADI modulair systeem leer je in 5 fases het duiken onder de knie te krijgen. Binnen de cursus leer je duik basisvaardigheden die ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel kunt duiken. 

Na het behalen van het PADI open water brevet mag je met ieder ander gebrevetteerde duiker duiken tot een maximale diepte van 18 meter. Als PADI open water diver kun je manta's gaan bekijken in Indonesië, zeeleeuwen gaan zoeken in Californië, of wat dacht je van haaien spotten in de Golf van Mexico of zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee! Dit is allemaal mogelijk omdat het PADI open water brevet internationaal erkend is. Maar ook de Nederlandse wateren hebben een unieke flora en fauna die op de PADI open water diver ligt te wachten om bekeken en onderzocht te worden.

"DIVING IS FUN" bij Duikcentrum Moby Dick. 

Deze duikcursus bieden wij daarom gevarieerd en onder plezierige omstandigheden aan. De praktijklessen worden gegeven in kleine groepjes, ofwel 1 begeleider op 2 cursisten. Gezamenlijke theorielessen en diverse soorten studiemateriaal dragen bij aan een leerzame, leuke cursus die voor iedereen goed te volgen is. 

De PADI open water cursus ziet er bij Duikcentrum Moby Dick als volgt uit:
  1. 5 theorie modules waar d.m.v. boek, dvd en uitleg van de duikinstructeur de leerstof wordt doorgenomen.
  2. 5 zwembad modules waar onder gecontroleerde omstandigheden de duikoefeningen gedemonstreerd en geoefend worden.
  3.  4 buitenduiken waar op grotere diepte dan het zwembad de geoefende vaardigheden uitgevoerd worden en uiteraard is er na iedere duik de mogelijkheid om even lekker ontspannen te genieten van het duiken en onder water zijn.
U kunt hier alle cursusdata voor Open Water voor 2016 vinden. De startdata staan ook in de kalender:

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »