Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bubbels spaarsysteem

  Sinds enkele jaren kun je bij ons online voor 'Bubbels' sparen, voornamelijk door aankopen te doen op onze webshop. Deze Bubbels kun je vervolgens inruilen voor kortingscodes die te gebruiken zijn bij een volgende aankoop in de webshop. Helaas stopt het bedrijf achter de Bubbels per 16 augustus met de koppeling met onze webshop. 

  Dit betekent dat je per 16 augustus geen Bubbels meer kunt sparen, je Bubbelssaldo kunt zien of Bubbels in kunt ruilen. Er is op dit moment nog geen alternatief voor de webshop die wij gebruiken, maar er wordt wel aangewerkt door ons platform en zij hopen voor 16 augustus een alternatief te hebben. 

  Wij zijn erg te spreken over het Bubbels-systeem en willen hier dan ook mee doorgaan. Maar er staan vele honderdduizenden Bubbels open, en we kunnen deze niet handmatig gaan overzetten. Daarom zijn wij afhankelijk van een oplossing door ons platform. Wij hopen voor 16 augustus met een oplossing te komen maar kunnen dit niet garanderen. Daarom willen we je vragen om je Bubbels nu (voor 16 augustus dus!) in te ruilen tegen kortingscode(s). Deze kortingscode(s) blijven wel geldig na die tijd! Die kun je dus wanneer je wil in de webshop inzetten om korting te krijgen bij een bestelling.

  Ruil dus nu je Bubbels in voor kortingscode(s)! Dit doe je zo:

  1. Ga naar www.mobydick.nl en zorg dat je bent ingelogd

  2. Klik op de 'Bubbels' rechtsbeneden

  3. Je krijgt nu een pop-up. Hier zie je ook je saldo. Ga naar 'Krijg beloningen' en ruil je saldo in tegen kortingscode(s).

  4. Schrijf deze kortingscode ergens op! Na 16 augustus kun je die ook niet meer zien in dit scherm! 

  Let op: doe je dit niet voor 16 augustus, en komt er voor die tijd geen oplossing van ons platform zijn je gespaarde Bubbels verdwenen en kunnen ook wij niet meer zien hoeveel je er had!

  Wij houden jullie op de hoogte.

   

   

   

  Wat zijn bubbels?

  Bubbels zijn spaarpunten die u op verschillende manieren kunt verdienen en die u kunt inruilen tegen cadeaubonnen die u in onze webshop kunt besteden.

  Hoe verdien ik bubbels?

  Er zijn verschillende manieren om bubbels te verdienen. Op dit moment zijn er vier manieren:

  • Maak een account aan

  Als u nog geen account heeft aangemaakt op mobydick.nl kunt u dat nu doen in ruil voor 100 bubbels.

  Introductieactie: u ontvangt nu tijdelijk 200 bubbels bij aanmelding in plaats van 100!

  Als u rechtsonder op het woord ‘Bubbels’ klikt krijgt u de optie om in te loggen of te registreren. Dit is geen aparte inlog voor het spaarsysteem maar gewoon uw account bij Mobydick.nl.  Als u geregistreerd of ingelogd bent kunt u via dit knopje ‘Bubbels’ zien hoeveel Bubbels u heeft gespaard en hoe u dit kunt doen.

  • Doe een aankoop

  Elke keer dat u iets koopt in de webshop krijgt u, als u ingelogd bent, automatisch bubbels. U krijgt 5 bubbels voor elke euro die u op deze manier uitgeeft.

  • Raad ons aan bij uw vrienden

  Als u ingelogd bent en u klikt op ‘Bubbels’ rechtsonder ziet u ook de optie ‘Verwijs je vrienden’. Daar staat een Facebook, Twitter, E-mail en gewone link. Als u deze link aan iemand deelt die daarmee een aankoop doet op onze site van tenminste €25, krijgt u 200 bubbels bijgeschreven op uw spaarrekening.

  Daarnaast kunnen wij in de loop van het jaar nog met speciale acties komen waarbij ook bubbels te verdienen zijn.

  Wat kan ik doen met mijn gespaarde bubbels?

  U kunt uw gespaarde bubbels inwisselen voor een cadeaubon. Deze kunt u gebruiken in de webshop van Moby Dick. Op dit moment zijn de koersen als volgt:

  1.000 bubbels = € 5

  2.000 bubbels = € 10

  5.000 bubbels = € 25

  Heeft u voldoende punten gespaard, dan klikt op u op ‘Bubbels’ rechtsonder en dan op ‘Krijg beloningen’.  Daar klikt u dan op de beloning die u wenst en dan krijgt u een code.  U kunt deze code direct inwisselen of op een later moment. Als u dat op een later moment doet, schrijf deze code dan op zodat u deze niet verliest.

  Deze code kunt u vervolgens in het bestelproces invoeren. Er is geen minimum bedrag voor  bestellingen met codes, behalve dan de waarde van die cadeaubon.  Een code voor € 5 geeft u dus € 5 korting op een bestelling van tenminste € 5. Deze codes zijn alleen geldig in onze webshop.

  Heeft u verder nog vragen over de bubbels?

  Stuurt u dan een mailtje naar [email protected]. Als u inhoudelijke vragen heeft over uw bubbels, vermeld dan het e-mailadres van uw account bij ons, dan kijken we gelijk even met u mee.

  Algemene voorwaarden bubbels

  Moby Dick kan op elk moment wijzigingen aanbrengen in de manieren waarop bubbels verkregen kunnen worden en het aantal bubbels dat verkregen wordt voor elk van de verschillende handelingen. Moby Dick kan ook op elk moment wijzigingen aanbrengen in de beloningen en de koersen waartegen bubbels ingewisseld kunnen worden van cadeaubonnen.

  Bubbels zijn in principe onbeperkt geldig, totdat besloten wordt met het bubbelssysteem te stoppen. Als Moby Dick besluit met de bubbels te stoppen worden alle klanten met bubbels hiervan op de hoogte gesteld en hebben zij nog tenminste een maand om deze bubbels in te wisselen voor cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig in de webshop van mobydick.nl.

  Bubbels worden meestal direct toegekend aan een account zodra een handeling die daartoe leidt is uitgevoerd, maar deze bubbels worden eerst automatisch of handmatig gecontroleerd door Moby Dick waardoor het een aantal dagen kan duren voordat deze ook worden goedgekeurd worden en kunnen worden ingewisseld.

  Als Moby Dick vermoedt dat er fraude wordt gepleegd bij het verzamelen van Bubbels heeft Moby Dick het recht om bubbels zonder overleg met de klant ongeldig te verklaren.

  Bubbels zijn nooit direct in geld overzetbaar, alleen in cadeaubonnen die op de webshop van Moby Dick kunnen worden ingewisseld bij bestellingen van minstens datzelfde bedrag.

   

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »