Wat zijn bubbels?

Bubbels zijn spaarpunten die u op verschillende manieren kunt verdienen en die u kunt inruilen tegen cadeaubonnen die u in onze webshop kunt besteden.

Hoe verdien ik bubbels?

Er zijn verschillende manieren om bubbels te verdienen. Op dit moment zijn er vier manieren:

  • Maak een account aan

Als u nog geen account heeft aangemaakt op mobydick.nl kunt u dat nu doen in ruil voor 100 bubbels.

Introductieactie: u ontvangt nu tijdelijk 200 bubbels bij aanmelding in plaats van 100!

Als u rechtsonder op het woord ‘Bubbels’ klikt krijgt u de optie om in te loggen of te registreren. Dit is geen aparte inlog voor het spaarsysteem maar gewoon uw account bij Mobydick.nl.  Als u geregistreerd of ingelogd bent kunt u via dit knopje ‘Bubbels’ zien hoeveel Bubbels u heeft gespaard en hoe u dit kunt doen.

  • Doe een aankoop

Elke keer dat u iets koopt in de webshop krijgt u, als u ingelogd bent, automatisch bubbels. U krijgt 5 bubbels voor elke euro die u op deze manier uitgeeft.

  • Schrijf een review

Als u een bestelling heeft geplaatst krijgt u enkele dagen later een verzoek van The Feedback Company om een review te schrijven over uw ervaring bij ons. Als u aan dit verzoek voldoet schrijven wij 200 bubbels bij op uw spaarrekening. U kunt dit ook direct doen via deze link:

Schrijf een review en ontvang 200 bubbels

  • Raad ons aan bij uw vrienden

Als u ingelogd bent en u klikt op ‘Bubbels’ rechtsonder ziet u ook de optie ‘Verwijs je vrienden’. Daar staat een Facebook, Twitter, E-mail en gewone link. Als u deze link aan iemand deelt die daarmee een aankoop doet op onze site van tenminste €25, krijgt u 200 bubbels bijgeschreven op uw spaarrekening.

Daarnaast kunnen wij in de loop van het jaar nog met speciale acties komen waarbij ook bubbels te verdienen zijn.

Wat kan ik doen met mijn gespaarde bubbels?

U kunt uw gespaarde bubbels inwisselen voor een cadeaubon. Deze kunt u gebruiken in de webshop van Moby Dick. Op dit moment zijn de koersen als volgt:

1.000 bubbels = € 5

2.000 bubbels = € 10

5.000 bubbels = € 25

Heeft u voldoende punten gespaard, dan klikt op u op ‘Bubbels’ rechtsonder en dan op ‘Krijg beloningen’.  Daar klikt u dan op de beloning die u wenst en dan krijgt u een code.  U kunt deze code direct inwisselen of op een later moment. Als u dat op een later moment doet, schrijf deze code dan op zodat u deze niet verliest.

Deze code kunt u vervolgens in het bestelproces invoeren. Er is geen minimum bedrag voor  bestellingen met codes, behalve dan de waarde van die cadeaubon.  Een code voor € 5 geeft u dus € 5 korting op een bestelling van tenminste € 5. Deze codes zijn alleen geldig in onze webshop.

Voorbeeldje

U bent nieuw bij Moby Dick, klikt rechtsonder op de Bubbels  en maakt een account aan. U krijgt gelijk 50 bubbels. Daarna besluit u tot het aanschaffen van een Aqualung Core Supreme automatenset (€329). Dit levert u automatisch 1645 bubbels op. Vervolgens, als u de bestelling heeft ontvangen krijgt u het verzoek om een review te schrijven over ons. Dit doet u, en dit levert u 200 bubbels op. Tenslotte raadt u Moby Dick aan bij een vriendin die een bestelling bij ons plaatst van tenminste €25. Dit levert u nog eens 200 bubbels op. U heeft nu een saldo van 50+1645+200+200=2095 bubbels. U besluit 2000 punten in te wisselen voor een cadeaubon van € 10 en van deze cadeaubon een polslei te kopen (€17,95). U voert de code van de cadeaubon in en krijgt hierop dan 10 euro korting. Daarnaast krijgt u over dit gehele bedrag weer  89 nieuwe bubbels . Als u weer een review schrijft komen hier weer 200 bubbels bij, enzovoort.

 

Heeft u verder nog vragen over de bubbels?

Stuurt u dan een mailtje naar web@mobydick.nl. Als u inhoudelijke vragen heeft over uw bubbels, vermeld dan het e-mailadres van uw account bij ons, dan kijken we gelijk even met u mee.

Algemene voorwaarden bubbels

Moby Dick kan op elk moment wijzigingen aanbrengen in de manieren waarop bubbels verkregen kunnen worden en het aantal bubbels dat verkregen wordt voor elk van de verschillende handelingen. Moby Dick kan ook op elk moment wijzigingen aanbrengen in de beloningen en de koersen waartegen bubbels ingewisseld kunnen worden van cadeaubonnen.

Bubbels zijn in principe onbeperkt geldig, totdat besloten wordt met het bubbelssysteem te stoppen. Als Moby Dick besluit met de bubbels te stoppen worden alle klanten met bubbels hiervan op de hoogte gesteld en hebben zij nog tenminste een maand om deze bubbels in te wisselen voor cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig in de webshop van mobydick.nl.

Bubbels worden meestal direct toegekend aan een account zodra een handeling die daartoe leidt is uitgevoerd, maar deze bubbels worden eerst automatisch of handmatig gecontroleerd door Moby Dick waardoor het een aantal dagen kan duren voordat deze ook worden goedgekeurd worden en kunnen worden ingewisseld.

Als Moby Dick vermoedt dat er fraude wordt gepleegd bij het verzamelen van Bubbels heeft Moby Dick het recht om bubbels zonder overleg met de klant ongeldig te verklaren.

Bubbels zijn nooit direct in geld overzetbaar, alleen in cadeaubonnen die op de webshop van Moby Dick kunnen worden ingewisseld bij bestellingen van minstens datzelfde bedrag.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »