Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Duiktassen

  Er zijn verschillende manieren om je duikspullen op te bergen en te vervoeren. Zo zijn er duikkisten (ook wel duikkoffers genoemd) met wieltjes die veel duikers gebruiken om al hun duikspullen in de auto te vervoeren. Deze hebben een deksel en zijn van binnen geheel open waardoor makkelijk alle duikspullen meegenomen kunnen worden. Door de wieltjes is het makkelijk om de duikkist van huis naar auto en eventueel van auto naar de instap te brengen. Een voorbeeld van deze duikkist is de Allibert Single Deck divebox. Sommige duikkisten hebben in het deksel nog speciale compartimenten om kleinere materialen zoals o-ringen en andere reserve onderdelen op te bergen, zoals de Allibert Double Deck divebox.
   
  De Allibert Single Deck en de Allibert Double Deck

  Ook zijn er duiktassen die bedoeld zijn om de duikspullen in het vliegtuig mee te vervoeren. Deze hebben stevige ritsen en zijn geschikt om in te checken op het vliegveld; duikkoffers zijn dat niet. Duiktassen zijn dan weer minder geschikt om te gebruiken bij kantduiken omdat ze vaak kleiner zijn dan duikkoffers en minder goed tegen water kunnen. Voorbeelden van een duiktas zijn de Seac Sub Mate 550 HD en de Seac Sub Mate 2.5 HD. 

  De Seac Sub Mate 550 HD en de Seac Sub Mate 2.5 HD

  En er zijn drybags die veelal mee worden genomen op duikboten. Hierin kunnen spullen vervoerd worden die droog moeten blijven. Voorbeelden hiervan zijn de Seac Sub Dry Bag 5/10/15/20 Liter.
   

  De Seac Sub Dry Bag 5 liter en 20 liter. Ook verkrijgbaar in 10 en 15 liter

  Ook zijn er nog mesh bags; tassen van nylon met een netraster waardoor het water weg kan. Deze worden veel gebruikt op live-aboards. Voorbeelden hiervan zijn de Scubapro Mesh Bag en de Mares Mesh Bag.
  De Scubapro Mesh Bag en de Mares Mesh Bag.

  Bekijk hier ons aanbod van duiktassen, duikkisten en andere opbergsystemen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »