Introductieduik
QUICK SHOP
Introductieduik
Wil je kennis maken met duiken en de onderwaterwereld? Maak dan een introductieduik bij Duikcentrum Moby Dick, in het zwembad of buitenwater!
€25,00
Open Water cursus
QUICK SHOP
Open Water cursus
Altijd al eens willen leren duiken? Haal je PADI Open Water duikbrevet nu bij Moby Dick, betrouwbaar en betaalbaar!
€359,00
Advanced Open Water cursus
QUICK SHOP
Advanced Open Water cursus
Heeft u uw Open Water brevet al en wil u een stap verder? Haal dan uw PADI Advanced Open Water brevet bij Moby Dick!
€299,00
Rescue cursus
QUICK SHOP
Rescue cursus
Wilt u na uw Advanced Open Water verder leren? Volg dan de Rescue cursus bij Moby Dick!
€389,00
Emergency First Response (EFR)
QUICK SHOP
Emergency First Response (EFR)
Wil jij de basisbegrippen van eerste hulp bij ongelukken leren en toepassen bij het duiken? Schrijf je dan in voor de EFR cursus bij Duikcentrum Moby Dick!
€139,00
Divemaster cursus
QUICK SHOP
Divemaster cursus
Heeft u uw Open water, Advanced en Rescue al en bent u toe aan een nieuw niveau van duiken? Haal dan uw Divemaster bij Moby Dick!
€649,00
PADI IDC
QUICK SHOP
PADI IDC
Ben je al Divemaster en wil je een stap verder in het begeleiden van cursisten? Word dan Padi Open Water Scuba Instructeur, bij Duikcentrum Moby Dick!
€999,00
Nitrox cursus
QUICK SHOP
Nitrox cursus
Wil jij minder vermoeid zijn na een duik of langere bodemtijden hebben? Leer dan duiken met Enriched Air Nitrox bij Duikcentrum Moby Dick!
€139,00
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

PADI duikcursussen

Wil je een duikbrevet halen?
Moby Dick geeft alle PADI duikcursussen, van snorkelen tot aan instructeur.

Duikcentrum Moby Dick bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd op bedrijventerrein Noord-West in Rotterdam. Daar vinden ook onze theorielessen plaats. Wij hebben een ervaren crew bestaande uit Instructeurs en Divemasters en hanteren een klein aantal cursisten per begeleider, afhankelijk van de cursus. Onze zwembadlessen vinden plaats in een binnenzwembad en een buitenzwembad in Schiedam (afhankelijk van seizoen) en als duiklocatie gebruiken wij het Oostvoornse Meer. 

 

Wil je beginnen met leren duiken, dan raden wij je de Open Water cursus aan. Als je eerst een introductieduik wilt maken kan dit ook. Deze kan in overleg worden ingepland op een avond dat wij actief zijn in het zwembad. Open Water cursussen beginnen gemiddeld eens per maand. Voor de Open Water cursus en de vervolgcursussen geldt dat op de productpagina een document te downloaden is met daarin alle data en locaties per cursus. 

We bieden ook Referral Open Water cursussen aan, als je alleen de theorie in Nederland wilt halen en de praktijk in het buitenland wil doen. 

Klik op een bepaalde cursus voor meer informatie.

Wij hopen je snel te zien bij een van onze cursussen!

Crew Moby

 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »