Veilig betalen

Een betaling gaat altijd via een beveiligde SSL verbinding. Zo voorkomen wij dat jij risico loopt tijdens het betalen. Niet alleen is dit verplicht, maar wij willen deze garantie ook graag bieden als een stukje betrouwbaarheid en service.


Betalen bij afhalen (PIN / contant)


U kunt uw bestelling ook in de winkel afhalen, dan kunt u met PIN of contant betalen.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte en snelste methode voor Nederlanders om een betaling af te ronden. Het is daarnaast zeer veilig en je betaalt in de veilige omgeving van je eigen bank. Bovendien kunnen wij direct bevestigen dat jouw order is betaald, wat weer scheelt in de levertijd. Wij vragen geen betaalkosten voor iDeal.

Vooruitbetaling / Bankoverboeking

Wil je liever handmatig het bedrag overboeken naar onze rekening via Internetbankieren? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Hiervoor kun je de volgende gegevens gebruiken:

IBAN Rekeningnummer: NL14INGB0666445834
BIC Code: INGBNL2A
Ten name van: MobyDick BV
Betalingskenmerk: gaarne ordernummer vermelden

Paypal


Betaling via Paypal is ook mogelijk. U kunt uw creditcard of bankrekening gebruiken om via Paypal te betalen. Doordat Paypal hogere kosten met zich meebrengt dan andere betaalmethodes zijn wij wel genoodzaakt deze aan u door te berekenen. Als u met Paypal betaalt zal 3,4% van het orderbedrag als betaalkosten worden toegevoegd aan de rekening.

Bancontact / Mistercash

Wij accepteren ook betalingen via Bancontact / Mistercash. Hiervoor rekenen wij geen betaalkosten.

Sofort

U kunt ook gebruik maken van de betaalmethode Sofort. Hiervoor rekenen wij geen betaalkosten.

 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »